Uppsala Spa

Uppsala Spa är en av de mer kända spaanläggningarna i Uppsala. Här kommer man ifrån vardagens stress oavsett om det handlar om några timmar eller om det är heldag som bokas in på stället. En stor fördel är att företaget har flera auktoriserade Spa- och hudvårdsterapeuter vilket gör att kvalitén på behandlingarna verkligen håller hög nivå. Välkommen dit och slappna av.

Om Uppsala Spa

Detta spa startades år 2006 och har idag flera ”avdelningar”. Förbutiken, där produkter kan köpas hem, fisk spa som är en skön ”peeling” på fötterna, Spasvit för de som vill vara för sig själva och klassiska spadelar som bastu, duschar och jacuzzi.

Här finns även behandlingsrum där ett stort utbud av olika slags massage, ansiktsbehandlingar och liknande behandlingsformer går att välja mellan. Det kan däremot vara en fördel att boka detta i förväg.

Uppsala Spa har fokus både på Spa och på skönhetsbehandlingar vilket exempelvis visar sig i att de även erbjuder IPL hårborttagning.

Det ligger i Gränby Centrum vilket man kan åka till med buss från stadskärnan eller med bil då det finns över 1800 gratis parkeringsplatser.

Hitta inspirationen

Första steget för skön avslappning är att gå på spa. Men många vill även ta med sig känslan hem och möjligheten finns – i alla fall till en viss del. Uppsala Spa använder produkter från Kerstin Florian och samtliga går att köpa via deras egen webshop. Vill man lära sig mer om huden och vilka produkter som passar bäst erbjuds även öppna kurser att gå som företaget håller i. Med större kunskap inom ämnet kanske till och med en mindre ”spaanläggning” växer fram i hemmet. En del av behandlingarna är inte allt för svåra att träna upp sig i. (Däremot rekommenderas absolut inte fisk spa i hemmet då det krävs god kunskap om hur fiskarna ska tas hand om).