Återförsäljare

Upplevelse.com

Upplevelse.com säljer upplevelser i många olika former – alltifrån luftballongsflygningar till olika mat, – och dryckesprovningar. I utbudet finns även fler olika massageupplevelser, så som hot stone massage, chokladmassage, gravidmassage, olika typer av klassisk massage, olika typer av spabehandlingar samt även massagekurser.

Alla upplevelser köps som presentkort med tre års giltighetstid och 45 dagars öppet köp. Tillgänglighet och vilka orter som erbjuder dom olika upplevelserna kan skilja sig men finns angivet under respektive upplevelse.

Liveit.se

På Liveit.se finns många spännande och roliga upplevelser att hitta, så som pistolskytte, lyxiga weekendpaket, banracing med olika sportbilar och flera olika upplevelser inom mat och dryck. I utbudet finns även flertalet upplevelser inom spa och massage – till exempel spaweekends och flera typer av massagebehandlingar.

På Liveit.se går det att köpa både värdebevis och presentkort, där ett värdebevis gäller för en specifik upplevelse. Med ett presentkort går det att välja vilken upplevelse som helst från sortimentet som motsvarar summan på kortet.

Greatdays.se

Greatdays.se erbjuder över 1000 olika upplevelser i olika kategorier, så som motor, äventyr, mat och dryck och relax. Under kategorin relax finns flera avkopplande upplevelser i form av bland annat ansiktsbehandlingar, fotvård, fiskpedikyr och klassiska massagebehandlingar.

Greatdays erbjuder även spaupplevelser och det går att köpa dom olika upplevelserna direkt eller välja ett presentkort med valfri summa. Ett presentkort kan användas till vilken upplevelse som helst i utbudet och giltighetstiden är ett år från inköpsdatum.