Samarbete

Här presenteras de företag som är återförsäljare, samarbetspartners, kunder eller som marknadsförs på Uppsalamassage.se.

Pakvis

Pakvis är en leverantör av massage- och rehabiliteringsartiklar främst inriktade på professionella utövare, men också privatpersoner. De har följande produktområden: Massageapparater, Massageredskap, Professionella tillbehör, Hållningsvästar, Ortoser, Blodtrycksmätare och Infraröd bastu

Pakvis tillämpar prisgaranti och lägger ner tid regelbundet på att tillse att vi alltid ligger riktigt bra till i prisbild. De har samtidigt lagt ribban på en nivå där vi märker och vet att professionella användare blir riktigt nöjda! Ett led i detta är det är fri frakt, 1-3 arbetsdagars leveranstid, svensk support och 45 dagars öppet köp!

Upplevelse.com

Upplevelse.com säljer upplevelser i många olika former – alltifrån luftballongsflygningar till olika mat, – och dryckesprovningar. I utbudet finns även fler olika massageupplevelser, så som hot stone massage, chokladmassage, gravidmassage, olika typer av klassisk massage, olika typer av spabehandlingar samt även massagekurser.

Alla upplevelser köps som presentkort med tre års giltighetstid och 45 dagars öppet köp. Tillgänglighet och vilka orter som erbjuder dom olika upplevelserna kan skilja sig men finns angivet under respektive upplevelse.

Liveit.se

Liveit.se finns många spännande och roliga upplevelser att hitta, så som pistolskytte, lyxiga weekendpaket, banracing med olika sportbilar och flera olika upplevelser inom mat och dryck. I utbudet finns även flertalet upplevelser inom spa och massage – till exempel spaweekends och flera typer av massagebehandlingar.

På Liveit.se går det att köpa både värdebevis och presentkort, där ett värdebevis gäller för en specifik upplevelse. Med ett presentkort går det att välja vilken upplevelse som helst från sortimentet som motsvarar summan på kortet.

Kroppexperten.se

En del av de artiklar som är publicerade på sidan har inspirationer från guider på Kroppexperten.se, webbplatsen som är ”din väg till bättre mående”. På Kroppexperten publiceras framförallt långa köpguider gällande hälsoprodukter. Bland annat har inspiration tagits från deras guide kring bästa massagebänken för privatpersoner. Exempel på andra köpguider som finns på webbplatsen är om D-vitamintillskott, kokosvatten, träningsbälte och lyftarskor. (I de fall som testerna har använts som underlag för artiklar på Uppsalamassage.se framgår detta tydligt i texten.