Fakta om: Löshår

En del skönhetssalonger i Uppsala erbjuder både massage, ansiktsbehandlingar och hårvård. Generellt sker det genom samarbete mellan flera olika företag under samma tak. En service som underlättar för kunden och skapar nya kunder för företagen. Men vad är löshår och vad ska man tänka på när man väljer löshår? En av de större svenska jämförelsesidorna inom området är Hairextrensionguiden där både fakta presenteras och bloggare skriver om sina erfarenheter inom ämnet. Vi har valt att recensera sidan.

  • Jämförelser

Svårt att välja? Läs de olika stora jämförande tester som webbplatsen har. Här finns jämförelser av tejplöshår, nail hair och sida clips. Ett smidigt sätt för dig som köper löshår för första gången och vill ha oberoende tester.

  • Hitta tillbehören

Kosttillskott, löshårsborstar eller speciellt schampo? Det är inte helt lätt att hitta i E-butikerna men här har man valt att enbart fokusera på just dessa produkter vilket gör det enklare att både hitta och välja en produkt som passar bäst.

  • Bloggare

Den avdelning som har mest personlig touch och därmed kan uppskattas lite extra av besökarna. Här finns inlägg av bloggare som Missjennie, Anna Matkovich, Netti Starby och Ellen F. Bloggare som skriver om ämnet men även självklart delar med sig av sitt vardagsliv. Det är ett trevligt inslag och önskar man sen läsa mer av dessa bloggare går det ju självklart att surfa vidare till deras bloggar.

  • Nyheter

”Nyheter” kanske är något missvisande på en jämförelsesida av löshår och hårprodukter. Det är snarare tips, artiklar och inlägg inom ämnet. Klart läsvärda men inte nyheter i den mening att det är helt nya saker på marknaden, forskning eller liknande.

  • Egna recensioner

I denna kategori hittas recensioner som Hariextensionguiden genomfört av specifika produkter. Även här skapas en mer personlig touch så  som inläggen av bloggarna. Oberoende tester där de provar produkterna på flera olika punkter. Det finns bara en nackdel – det är för få tester. Men man får hoppas på att de bygger upp avdelningen framöver.

  • Hårstyling

Kanske är detta en av de mest besökta kategorierna. Personer som är intresserade av löshår är generellt även intresserade av hårstyling.

Ps:

Självklart kan andra webbplatser än just Hairextensionguiden besökas för att få inspiration och kunskap om hårvård. Denna artikel är publicerad efter tips om just denna webbplats. Har du tips på matnyttiga informationssidor? Kontakta oss gärna så vi kan dela med oss av passande sidor.