Presentkort

hot stone massage uppsala

helkroppsmassage uppsala

upplevelse presentkort

 

Något samarbete mellan samtliga massageterapeuter och Spahotell i Uppsala finns inte. Det är alltså inte möjligt att köpa ett presentkort som gäller på samtliga ställen. Däremot finns ett samarbete med upplevelseföretaget Upplevelse.com vilket gör att man kan köpa presentkort på över 10 unika massagebehandlingar. Presentkorten kostar 345kr upp till 1545.

Exempel på massagebehandlingar som kan bokas via presentkort och därmed ges bort till släkt/vänner är:

Chokladmassage:

Många som testar på chokladmassage upplever det som än mer rofyllt och avslappnande än klassisk massage. Orsaken är att man aktiverar ännu ett sinne. Chokladoljan som man blir masserad med skapar en väldoftande och mjuk lukt. En klar rekommendation för de som älskar massage – och choklad.

Ansiktskur:

En ansiktskur är inte massage i ordets rätta betydelse. Men det handlar om att slappna av, må bättre och få ett välbefinnande. I detta fall är det hudterapeuter som behandlar huden utifrån dess förutsättningar. Första steget är att huden blir rengjord på djupet och sedan läggs en återfuktande ansiktsmask på. Som pricken över i:et ges en lättare ansiktsmassage.

Helkroppsmassage för två:

Varför gå på massage ensam – när man kan gå två? Köp ett presentkort som gäller för två och ge till din vän. Du kommer garanterat bli medbjuden när det är dags för massagetiden. Precis som vanlig massage men med skillnaden att man blir masserad bredvid varandra av två massörer samtidigt.

Muskelmassage:

Det kanske inte är den behagligaste massagevarianten. I alla fall inte under själva behandlingen. Här är det musklerna som får sig en rejäl omgång och det är inte sällan man går från dessa behandlingar med en känsla av träningsvärk. Men samtidigt är det vad kroppen kan behöva för att komma igång. Med töjningar, tryck och klassisk massage av den lite hårdare sorten löses alla olika muskelknutar upp.

Beställ ditt massagepresentkort här